Ликовна култура


ЛИКОВНА КУЛТУРА- НАСТАВА У ВАНРЕДНОЈ СИТУАЦИЈИ

Драги ученици, као смо се прошле недеље договорили да ћемо наћи најбољи и најлакши начин комуникације, предлажем да пређемо на Google учионицу.
Шаљем кодове за овај предмет: Пети разред 254lj5d , Шести разред  bnhn63e , Седми разред  p7vnmzq , Осмо пет rpcqfa5

 

Драги ученици, у нашој школи је недавно почела још једна пројектна настава и реализацију тог пројекта подразумева квиз на тему ,, Глобално

загревање и последице загревања ” и ликовни рад на тему ,, Ломе се глечери, а пингвини нестају ”. На неким часовима, ми смо већ причали о пингвинима, о томе како загревање утиче на њихов опстанак, како ми можемо допринети реализацији овог великог пројекта.

Добили сте упутства за рад : техника је по слободном избору, осим петог разреда, који ради тушем и пером и комбиновано туш и перо и друге технике.

За све недоумице,потребне коректуре, и питања можете ми се обратити на мејл адреси vesnamih@gmail.com, viber, на број телефона 0646733476. Касније, кад утврдимо начин рада и најбољи начин комуникације, оформићемо групе само за овај предмет. Тако ћемо олакшати комуникацију вама, са осталим предметним наставницима.

Завршене радове уредно потписати са предње стране (име,презиме одељење,читко,штампаним словима) фотографисати и послати на мој email или viber. Рок за овај ликовни конкурс је 20. април. Припремићу презентацију најбољих радова,објавити на сајту школе и на тај начин обележићемо 25. април- СВЕТСКИ ДАН ПИНГВИНА.Радови ће бити оцењени, а најбољи и награђени. Ликовне радове радите самостално, као што сте то и до сада чинили. Верујем да је овај начин сарадње новина за вас,али се надам да ћемо наћи начин да напредујемо и на часовима ликовне културе. Ја ћу уредно чувати фотографије ваших радова и на основу њих добићете закључну оцену.Добијаћете инструкције за рад кад год вам је то потребно.

Чувајте своје здравље и своје најближе. Нађите начина да уживате у овој ванредној ситуацији и улепшате себи дане сликајући пингвина.