ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ?

Датум: 23. April 2018 20:59 Категорија: Новости

У суботу, 21.4.2018. године у ОШ "Јосиф Панчић" у Баљевцу, одржано је општинско такмичење "Шта знаш о саобраћају?". Такмичење је одржано под покровитељством Савета за безбедност саобраћаја општине Рашка, који су обезбедили ученицима мајице, а најбољој екипи у Б и Ц категорији по бициклу. Такође, ученици који су остварили пласман на окружно такмичење, биће награђени од стране Савета са бициклистичком кацигом. Такмичење су помогли Станица Саобраћајне полиције Рашка, као и Ауто школа "Зум" Рашка.

Екипу наше школе у Б категорији чинили су: Јана Чорбић 5. разред, Тара Пантовић 6. разред, Андреј Премовић 5. разред и Вања Петровић 6.разред. Сви ученици из екипе, остварили су пласман на окружно такмичење и уједно су освојили 1.место екипно.

Екипу наше школе у Ц категорији чинили су: Теодора Премовић 6. разред, Ана Премовић 8.разред, Марко Јелић 8.разред и Миљан Котуровић 8.разред. Пласман на окружно такмичење из ове екипе остварила је Ана Премовић, а екипно су освојили 1. место.

Ученицима и наставницима честитамо на постигнутим резултатима и желимо успех на окружном такмичењу, које ће се одржати 13. маја 2018. године у Врњачкој Бањи.

Комплетне резултате такмичења, можете погледати овде.