ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА

Датум: 24. April 2018 20:30 Категорија: Новости

У недељу, 22.априла 2018. године у ОШ "Драган Ђоковић Уча" у Лађевцима (Краљево), одржано је окружно такмичење из предмета техничко и информатичко образовање (техника и технологија). Нашу школу представљала су три ученика 5. разреда, два ученик 6. разреда, један ученик 7.разреда и пет ученика 8.разреда са својим наставницима Михајлом Мојовићем и Оливером Сочанац.

Наши ученици постигли су одличне резултате. Ученици 5. разреда: Магдалена Кошанин освојила је 1. место у ракетном моделарству, Сунчица Кошанин 3. место у ракетном моделарству и Небојша Јаковљевић је освојио 3.место у авио моделарству. Ученица 7. разреда Глорија Здравковић освојила је 1. место у дисциплини израда предмета по задатку и ученици 8. разреда: Марко Поповић освојио је 1.место и Илија Читлучанин 3. место у дисциплини израда предмета по задатку, док је ученица Александра Кошанин освојила 2. место у дисциплини ауто моделарство.

 

Укупно седам ученика је остварило пласман на републичко такмичење, које ће се одржати 11. и 12. маја 2018. године у ОШ "Јован Стерија Поповић" у Вршцу.

Свим ученицима и наставницима честитамо на постигнутим резултатима и желимо пуно среће на републичком такмичењу.

Комплетне листе са пласманом, можете погледати овде.