УПИС УЧЕНИКА У 1.РАЗРЕД

Датум: 03. April 2020 13:53 Категорија: Новости


Упис деце у први разред основне школе, који традиционално почиње 1. априла, ове године ће, због актуелне ситуације и ванредног стања, почети касније. Уместо уписа, родитељи и други законски заступници могу од среде, 1. априла 2020. године да ступе у контакт са школом у коју желе да упишу своје дете преко нове услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ на Порталу еУправа, као и телефонским путем директним позивањем школе.

За исказивање интересовања за упис у основну школу преко Портала еУправа, кликни овде. Упутство за родитеље како да то ураде, можете погледати овде.

Контакт особа за пружање информација око уписа у 1.разред  је
секретар школе Ивица Станишић. На број телефона 064/263-79-47 сваког радног дана од 9 до 13 часова. Сва ваша питања у вези уписа детета у 1. разред можете поставити и на маил адреси [email protected] 

На овај начин, школa ће евидентирати заинтересованост родитеља да упишу дете у школу како би оквирно знали број ђака које можемо да очекујемо. Сви родитељи који ће користити ову електронску услугу, биће обавештени о датуму уписа у основну школу чим исти буде био дефинисан.

 

                                                                                                                                                                                                                                    Директор
 Игор Станишић