ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ БУДУЋИХ ПРВАКА

Датум: 22. Maj 2020 15:04 Категорија: Новости

ОБАВЕШТЕЊЕ
ЗА РОДИТЕЉЕ ДЕЦЕ КОЈА СЕ УПИСУЈУ У
ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2020/21. ГОДИНЕ

 
Поштовани родитељи будућих првака, обавештавамо Вас да ће се уписивање Вашег ђака у први разред основне школе спроводити само у заказаном термину у периоду од 1.6.2020. године до 20.7.2020. године.
Овим путем Вас обавештавамо да ће стручна служба   Основне школе „Рашка“ телефоном контактирати сваког родитеља у вези са заказивањем термина за упис.
Такође, од ове  године заказивање је могуће вршити и електронским путем.
Да бисте електронским путем заказали термин за упис и тестирање детета у ОШ, потребно је да приступите Порталу еУправа.
Услуга електронског заказивања термина  ће бити доступна од 28.5.2020. до 10.7.2020. године.
Термини уписа деце у први разред ће бити у периоду од 1. јуна до 20. јула 2020. године.
 
Важна напомена: Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога Вас молимо да термин за упис и тестирање  заказујете само ако сте већ обавили лекарски преглед детета или сте сигурни да ћете обавити преглед до термина заказаног за упис. Услуга на Порталу и стручна служба школе ће бити доступна више од месец дана, тако да имате времена за све.
Важна напомена 2: Ове године није потребно да понесете ниједан документ приликом уписа јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем. Изузетак је само лекарско уверење које је дете добило пре 16.3.2020. године (пре ванредног стања) или је прибављено од стране приватног лекара.
 
 
                                                                      ОШ „Рашка“