Фото галерија

ДАН ШКОЛЕ 2016.

Републичко такмичење из ТИО, Ниш

У Нишу, 13. и 14. маја 2016. године у Гимназији "Светозар Марковић", одржано је Републичко такмичење из техничког и информатичког образовања. Нашу школу на овом такмичењу су представљали ученица 6. разреда, Александра Кошанин, аутомоделарство, ученици 7. разреда, Алекса Николић и Александар Вучковић, ваздухопловно моделарство, Вук Чорбић и Обрен Бабић, дизалице, као и ученик 8. разреда, Антонио Лекић, ракетно моделарство. Од наставника на такмичењу су присуствовали Михајло Мојовић и Оливера Сочанац. Као и претходних година, ученици наше школе остварили су запажене резултате.
Републичко такмичење "Шта знаш о саобраћају?"

У организацији Ауто-мото савеза Србије (АМСС) и Друштва наставника техничке културе Србије у Београду је 20. и 21.маја 2016. године, одржано Републичко такмичење "Шта знаш о саобраћају". Нашу школу представљали су ученица 6. разреда, Ана Премовић и наставник, Михајло Мојовић.
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ "ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ?"

Дана, 16. априла 2016. године у ОШ "Сутјеска" у Супњу, одржано је општинско такмичење "Шта знаш о саобраћају?" Ученици наше школе били су веома успешни, како појединачно тако и екипно.
Презентација Е портфолиа и преносне интерактивне табле

Дана, 7. 12. 2015. године, представници фирме Академија Филиповић из Јагодине, извршили су презентацију Е портфолиа као и преносне интерактивне табле у нашој школи.
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ТИО

У Сомбору, 17. и 18. априла 2015. године одржано је републичко такмичење из Техничког и информатичког образовања. Нашу школу представљали су ученици Александра Кошанин, Алекса Николић, Јован Џигурски и Антонио Лекић као и наставници Михајло Мојовић и Оливера Сочанац. Александра Кошанин у дисциплини аутомоделарство освојила 3.место.
ПАПИРНО МОДЕЛАРСТВО

На часовима техничког и информатичког образовања ученици 5.разред су се по први пут сусрели са папирним моделарством. Овде можете погледати све радове које су ученици 5. разреда успели да саставе за време часа.
ФЕСТИВАЛ НАУКЕ БГ

Екскурзија 8.разред

Републичко такмичење из ТИО, Врање